Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Jammerbugt Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Jammerbugt kommune er beliggende i Region Nordjylland og udgøres i dag af 38.175 indbyggere fordelt på 864,1 km², det giver en befolkningstæthed på 44. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 558 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 1,44%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Jammerbugt Kommune har en urbaniseringsgrad på 75%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 64% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 7% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 199.006 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,033% mens kommuneskatten er 25,70% og kirkeskatten 1,01%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 174.279 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?