Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Ishøj Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Ishøj kommune er beliggende i Region Hovedstaden og består i dag af 23.131 indbyggere fordelt på 26,5 km², det giver en befolkningstæthed på 873. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.334 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 11,22%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Ishøj Kommune har en urbaniseringsgrad på 98%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 41% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 48% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 173.613 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,00% og kirkeskatten 1,20%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 170.134 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 23,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,8 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 4,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?