Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Ikast Brande Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Ikast-Brande kommune er en del af Region Midtjylland og udgøres i dag af 41.473 beboere fordelt på 733,5 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 57. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 902 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,22%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Ikast-Brande Kommune har en urbaniseringsgrad på 83%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 61% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 14% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 155.029 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,020% mens kommuneskatten er 25,10% og kirkeskatten 0,90%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 172.742 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 22,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?