Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Hvidovre Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Hvidovre kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 53.451 beboere fordelt på 22,9 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 2.334. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 3.370 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 6,73%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Hvidovre Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 49% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 39% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 246.980 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,030% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 0,80%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 202.701 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 31,2% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,8%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?