Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Horsens Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Horsens kommune er en del af Region Midtjylland og består i dag af 92.229 beboere fordelt på 519,4 km², det giver en befolkningstæthed på 178. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 9.394 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 11,34%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Horsens Kommune har en urbaniseringsgrad på 90%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 53% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 15% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 165.378 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 25,31% og kirkeskatten 0,72%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 178.620 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 29,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,9%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?