Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Holstebro Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Holstebro kommune er beliggende i Region Midtjylland og udgøres i dag af 58.662 beboere fordelt på 793 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 74. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.501 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,63%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Holstebro Kommune har en urbaniseringsgrad på 85%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 57% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 18% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 161.525 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 0,81%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 174.197 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 27,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?