Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Holbæk Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Holbæk kommune er en del af Region Sjælland og består i dag af 71.913 beboere fordelt på 577,3 km², det giver en befolkningstæthed på 125. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.392 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,44%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Holbæk Kommune har en urbaniseringsgrad på 82%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 57% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 20% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 171.311 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,30% og kirkeskatten 1,08%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 187.610 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 26,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?