Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Hørsholm Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Hørsholm kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 24.917 beboere fordelt på 31,3 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 796. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 502 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,06%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Hørsholm Kommune har en urbaniseringsgrad på 98%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 19% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 529.737 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,022% mens kommuneskatten er 23,70% og kirkeskatten 0,97%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 356.531 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 50,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?