Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Høje Taastrup Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Høje-Taastrup kommune er en del af Region Hovedstaden og udgøres i dag af 51.729 beboere fordelt på 78,2 km², det giver en befolkningstæthed på 661. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 3.976 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 8,33%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Høje-Taastrup Kommune har en urbaniseringsgrad på 97%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 58% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 26% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 217.720 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 24,60% og kirkeskatten 0,62%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 188.225 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 26,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?