Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Hjørring Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Hjørring kommune er en del af Region Nordjylland og udgøres i dag af 64.155 beboere fordelt på 926,9 km², det giver en befolkningstæthed på 69. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.318 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 3,49%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Hjørring Kommune har en urbaniseringsgrad på 76%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 57% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 13% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 159.717 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 26,10% og kirkeskatten 0,96%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 175.437 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 23,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,8 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?