Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Hillerød Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Hillerød kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 51.528 indbyggere fordelt på 213,5 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 241. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 3.612 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 7,54%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Hillerød Kommune har en urbaniseringsgrad på 91%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 57% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 17% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 291.410 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 25,85% og kirkeskatten 1,19%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 230.353 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 39,2% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?