Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Herning Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Herning kommune er beliggende i Region Midtjylland og består i dag af 89.238 beboere fordelt på 1321,1 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 68. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 3.386 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,94%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Herning Kommune har en urbaniseringsgrad på 87%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 55% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 17% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 178.254 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 24,90% og kirkeskatten 0,69%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 182.682 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 26,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?