Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Herlev Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Herlev kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 28.913 beboere fordelt på 12,1 km², det giver en befolkningstæthed på 2.390. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.316 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 8,71%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Herlev Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 34% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 58% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 253.551 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 23,70% og kirkeskatten 0,99%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 205.533 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 32,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?