Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Helsingør Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Helsingør kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 63.000 indbyggere fordelt på 118,9 km², det giver en befolkningstæthed på 530. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.632 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,66%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Helsingør Kommune har en urbaniseringsgrad på 96%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 50% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 29% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 335.244 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,029% mens kommuneskatten er 25,44% og kirkeskatten 0,75%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 229.932 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 33,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?