Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Hedensted Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Hedensted kommune er en del af Region Midtjylland og består i dag af 46.773 beboere fordelt på 551 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 85. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 793 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 1,72%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Hedensted Kommune har en urbaniseringsgrad på 73%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 67% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 183.196 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,018% mens kommuneskatten er 25,40% og kirkeskatten 0,63%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 184.851 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?