Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Halsnæs Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Halsnæs kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 31.420 indbyggere fordelt på 122 km², det giver en befolkningstæthed på 258. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 364 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 1,17%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 18% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 82% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Halsnæs Kommune har en urbaniseringsgrad på 92%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 17% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 234.593 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 25,70% og kirkeskatten 0,98%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 198.069 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 22,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,6%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?