Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Haderslev Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Haderslev kommune er beliggende i Region Syddanmark og består i dag af 55.376 indbyggere fordelt på 816,8 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 68. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 741 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 1,32%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Haderslev Kommune har en urbaniseringsgrad på 80%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 52% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 18% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 163.976 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 0,85%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 175.944 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 23,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?