Guldborgsund Kommune

Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug postnummerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Guldborgsund Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde. På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Guldborgsund kommune er en del af Region Sjælland og udgøres i dag af 60.328 indbyggere fordelt på 900,7 km², det giver en befolkningstæthed på 67. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.255 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 3,60%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 17% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 83% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Guldborgsund Kommune har en urbaniseringsgrad på 72%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 54% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 14% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 183.207 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,032% mens kommuneskatten er 25,80% og kirkeskatten 0,95%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 170.720 kr. i Skat om året.

I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,3%.

Nykøbing F

Nørre Alslev

Stubbekøbing

Guldborg

Eskilstrup

Horbelev

Idestrup

Væggerløse

Gedser

Nysted

Toreby L

Kettinge

Øster Ulslev

Maribo

Sakskøbing

Har du brug for
flere informationer?

Få gratis adgang til Resights