Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Gribskov Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Gribskov kommune er en del af Region Hovedstaden og udgøres i dag af 40.971 beboere fordelt på 279,5 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 147. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 271 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 0,67%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 18% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 82% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Gribskov Kommune har en urbaniseringsgrad på 85%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 70% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 8% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 439.042 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,029% mens kommuneskatten er 25,40% og kirkeskatten 1,16%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 233.394 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 27,2% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?