Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Greve Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Greve kommune er en del af Region Sjælland og udgøres i dag af 50.514 indbyggere fordelt på 60,4 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 836. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.536 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 5,29%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Greve Kommune har en urbaniseringsgrad på 99%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 63% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 27% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 280.401 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,017% mens kommuneskatten er 24,21% og kirkeskatten 0,85%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 225.634 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 27,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,1 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?