Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Glostrup Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Glostrup kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 23.380 indbyggere fordelt på 13,3 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 1.758. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.996 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 9,33%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Glostrup Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 43% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 38% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 257.309 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 23,60% og kirkeskatten 0,73%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 206.066 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 30,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?