Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Gladsaxe Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Gladsaxe kommune er beliggende i Region Hovedstaden og består i dag af 69.200 beboere fordelt på 24,9 km², det giver en befolkningstæthed på 2.779. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 4.249 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 6,54%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Gladsaxe Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 43% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 35% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 282.201 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 23,60% og kirkeskatten 0,80%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 224.582 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 44,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,6%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?