Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Gentofte Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Gentofte kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 74.550 beboere fordelt på 25,6 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 2.912. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.836 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,95%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 78% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Gentofte Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 64% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 4% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 544.311 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,016% mens kommuneskatten er 23,63% og kirkeskatten 0,75%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 387.327 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 60,2% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,1 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?