Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Furesø Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Furesø kommune er en del af Region Hovedstaden og udgøres i dag af 41.001 beboere fordelt på 56,8 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 722. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.715 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 7,09%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 24% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 76% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Furesø Kommune har en urbaniseringsgrad på 98%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 60% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 28% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 352.055 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,022% mens kommuneskatten er 24,80% og kirkeskatten 1,05%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 276.887 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 51,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?