Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Frederikssund Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Frederikssund kommune er beliggende i Region Hovedstaden og består i dag af 45.439 indbyggere fordelt på 248,5 km², det giver en befolkningstæthed på 183. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.132 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,55%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Frederikssund Kommune har en urbaniseringsgrad på 88%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 63% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 17% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 241.513 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,033% mens kommuneskatten er 25,80% og kirkeskatten 0,65%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 209.096 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 26,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?