Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Frederikshavn Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Frederikshavn kommune er beliggende i Region Nordjylland og består i dag af 59.039 beboere fordelt på 652,3 km², det giver en befolkningstæthed på 91. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.537 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 4,12%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 17% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 83% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Frederikshavn Kommune har en urbaniseringsgrad på 87%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 51% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 21% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 164.111 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,030% mens kommuneskatten er 26,20% og kirkeskatten 0,96%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 180.920 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 19,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,8 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?