Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Fredericia Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Fredericia kommune er beliggende i Region Syddanmark og består i dag af 51.275 beboere fordelt på 133,6 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 384. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.171 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,34%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Fredericia Kommune har en urbaniseringsgrad på 97%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 46% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 26% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 166.019 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,026% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 0,50%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 189.080 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 25,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?