Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Fredensborg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Fredensborg kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 40.998 beboere fordelt på 112,1 km², det giver en befolkningstæthed på 366. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.657 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 4,21%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 22% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Fredensborg Kommune har en urbaniseringsgrad på 92%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 58% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 27% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 310.442 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,30% og kirkeskatten 0,88%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 243.621 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 39,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?