Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Favrskov Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Favrskov kommune er en del af Region Midtjylland og består i dag af 48.381 beboere fordelt på 540,3 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 90. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.487 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,17%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 24% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 76% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Favrskov Kommune har en urbaniseringsgrad på 81%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 70% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 10% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 199.365 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 25,70% og kirkeskatten 1,08%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 191.370 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 32,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?