Faaborg Midtfyn Kommune

Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug postnummerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Faaborg Midtfyn Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde. På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Faaborg-Midtfyn kommune er beliggende i Region Syddanmark og udgøres i dag af 51.683 beboere fordelt på 633,6 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 82. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 243 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 0,47%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Faaborg-Midtfyn Kommune har en urbaniseringsgrad på 73%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 10% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 165.633 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 26,10% og kirkeskatten 0,40%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 172.376 kr. i Skat om året.

I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 23,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Langeskov

Faaborg

Lyø

Avernakø

Bjørnø

Millinge

Broby

Ringe

Vester Skerninge

Stenstrup

Kværndrup

Årslev

Ørbæk

Gislev

Ryslinge

Ferritslev Fyn

Har du brug for
flere informationer?

Få gratis adgang til Resights