Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Esbjerg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Esbjerg kommune er en del af Region Syddanmark og består i dag af 115.579 beboere fordelt på 795,3 km², det giver en befolkningstæthed på 145. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 395 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 0,34%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Esbjerg Kommune har en urbaniseringsgrad på 91%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 50% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 25% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 147.264 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,80% og kirkeskatten 1,14%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 184.894 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 28,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?