Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Egedal Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Egedal kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 43.696 indbyggere fordelt på 125,8 km², det giver en befolkningstæthed på 347. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.082 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 5,00%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 24% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 76% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Egedal Kommune har en urbaniseringsgrad på 92%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 76% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 12% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 274.485 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 25,70% og kirkeskatten 0,81%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 229.994 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 33,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?