Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Dragør Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Dragør kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 14.569 indbyggere fordelt på 18,3 km², det giver en befolkningstæthed på 796. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 852 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 6,21%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 23% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 77% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Dragør Kommune har en urbaniseringsgrad på 97%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 74% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 15% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 385.264 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 24,80% og kirkeskatten 0,76%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 271.227 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 39,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?