Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Brønderslev Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Brønderslev kommune er en del af Region Nordjylland og udgøres i dag af 36.177 beboere fordelt på 633,1 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 57. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 388 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 1,08%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Brønderslev Kommune har en urbaniseringsgrad på 73%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 11% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 126.111 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,031% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 0,61%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 163.762 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 24,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?