Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Billund Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Billund kommune er beliggende i Region Syddanmark og udgøres i dag af 26.551 beboere fordelt på 540,2 km², det giver en befolkningstæthed på 49. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 396 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 1,51%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Billund Kommune har en urbaniseringsgrad på 82%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 58% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 18% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 169.956 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,018% mens kommuneskatten er 24,00% og kirkeskatten 0,93%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 183.231 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,8 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?