Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Ballerup Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Ballerup kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 49.310 indbyggere fordelt på 33,9 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 1.455. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.380 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,88%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Ballerup Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 37% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 56% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 280.229 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,029% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 0,89%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 213.649 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 32,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?