Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Assens Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Assens kommune er en del af Region Syddanmark og består i dag af 40.867 indbyggere fordelt på 511,6 km², det giver en befolkningstæthed på 80. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 768 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 1,84%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Assens Kommune har en urbaniseringsgrad på 72%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 61% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 151.002 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,022% mens kommuneskatten er 26,10% og kirkeskatten 0,72%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 173.225 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 23,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?