Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Albertslund Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Albertslund kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 27.366 indbyggere fordelt på 23,4 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 1.169. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 434 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 1,56%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Albertslund Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 35% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 58% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 226.698 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 25,60% og kirkeskatten 0,58%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 187.030 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 28,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,1 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?