Aabenraa Kommune

Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug postnummerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Aabenraa Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde. På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Aabenraa kommune er beliggende i Region Syddanmark og udgøres i dag af 58.526 beboere fordelt på 940,7 km², det giver en befolkningstæthed på 62. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.269 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 2,12%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Aabenraa Kommune har en urbaniseringsgrad på 80%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 56% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 18% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 165.805 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,019% mens kommuneskatten er 25,60% og kirkeskatten 0,98%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 172.253 kr. i Skat om året.

I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,8%.

Aabenraa

Barsø

Rødekro

Gråsten

Padborg

Kruså

Tinglev

Bylderup-Bov

Bolderslev

Agerskov

Har du brug for
flere informationer?

Få gratis adgang til Resights