Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.
BFE: 100643250

Bredalsvigvej 5C

7600 Struer
Bredalsgård, Humlum, 2e (Landzone)
Bygning på fremmed grund: Bygning med ferielejligheder til erhvervsmæssig udlejning
Satellitbillede af ejendommen på Bredalsvigvej 5C, 7600 Struer

Resights giver dig alle informationer om ejendommen på Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer. Se ejendommens sidste handelspris, offentlige vurdering, areal, ejerinfo og meget mere.

På Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer finder du ejendommen.

Fakta om Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer

Ferieejendommen er beliggende på Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer og består af tre bygninger med et samlet bygningsareal på 66 m² fordelt på tre erhvervsenheder.

Egenskaber

Ejendommen er bygget i ét plan. Der er desuden en udnyttet tagetage, der er 12 m². Bygningens ydervægsmateriale er konstrueret af træ, mens tagmaterialet består af tagpap med stor hældning. Den primære benyttelse af ejendommen er til fritidsformål (ferielejligheder).

Ejerinfo

Ejendommen er officielt ejet af KRONE KAPITAL III A/S, der fortrinsvist beskæftiger sig med finansiel leasing, mens SPAREKASSEN KRONJYLLAND er anslået til at være den reelle ejer. Det vurderes, at den reelle ejer har en ejerandel på 100,00 % og ejer ejendommen igennem ét holdingselskab. Fra den reelle ejer til ferieejendommen er der et led. Den officielle ejer besidder i alt tre ejendomme i porteføljen, som samlet set udgør anlægsaktiver á 4,08 mia. kr. Firmaets primære kontaktperson er Allan Holbæk Thomsen, der også agerer som administrerende direktør. Kigger man på den reelle ejer, så har SPAREKASSEN KRONJYLLAND i alt 95 ejendomme i porteføljen.

Hvem ejer Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer?

KRONE KAPITAL III A/S ejer Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer.

Hvornår blev Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer opført?

Den primære bygning blev bygget i 1980 på Bredalsvigvej 5C, Humlum, 7600 Struer.

Opførselsår
1980
Bebyggelsesprocent
-
Bygningsareal (3 bygninger)
66 m²
Beboelsesareal (0 enheder)
0 m²
Erhvervsareal (3 enheder)
66 m²

Arbejder du professionelt med faste ejendomme? Find flere informationer om denne og alle andre danske ejendomme på Resights-platformen. Du kan prøve den helt gratis via nedenstående link.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?