SERVICE OG HÅNDVÆRK

Find, Forstå,
Vækst

Find nye leads, forstå deres behov og vækst din forretning

Discover-results-white-computer

Find ejendomsejere med behov for dine ydelser

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Den rette data samlet ét sted

Find ejendomsejere med behov for dine ydelser

Opsæt dine krav og søg blandt alle landets ejendomme, så du kan finde nye kunder.

Udfordring

Du ønsker at vækste din forretning, men dyrt købte marketingkampagner giver ikke de resultater, som du ønsker. Du har behov for at komme direkte i kontakt med ejendomsejere.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Søg fx efter bestemte tagtyper, administrationsselskaber mv.

Udfordring

Du har brug for at finde ejerens kontaktoplysninger og forstå hvem vedkommende er, men det er tidskrævende at finde den nødvendige information.

Løsning

Resights giver dig ejerens kontaktoplysninger, et overblik over hvad vedkommende ejer, finansielle data og hvilke professionelle relationer ejeren har, så din forståelse af sælgeren hurtigt øges.

Få kontaktoplysninger på mulige kunder og forstå hvem de er

Få det fulde overblik over hvem ejeren er, hvad vedkommende ejer og hvem vedkommende har i sit professionelle netværk.

portfolio

Få alle væsentlige oplysninger om ejendommen samlet ét sted

Resights “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentlige oplysninger om den enkelte ejendom samlet ét sted. Du behøver ikke længere bruge unødvendig tid på at finde de oplysninger, som du har brug for.

Din indgang til ejendomsdata

Udfordring

Du skal hurtigt finde alle relevante ejendomsoplysninger, men oplysningerne er spredte, hvilket gør det svært at danne sig et overblik.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring en ejendom samlet ét sted, så du har den information, som du har brug for foran dig.

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.