REVISORER

Bedre data,
Nem værdisætning

Værdiansæt ejendomme nemmere, spar tid og find nye gode kunder

Research-overview-white-computer

Få den rette data til værdisætning af ejendomme

Download alle dokumenter med ét klik

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Markedets transaktioner som sammenligningsgrundlag

Få den rette data til værdisætning af ejendomme

Resights “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentlige oplysninger samlet ét sted, så du undgår at bruge unødvendig tid på at finde de oplysninger, som du har brug for til at bekræfte ejendommes eksistens og vurdere værdien.

Din indgang til ejendomsdata

Udfordring

Du skal hurtigt finde alle relevante ejendomsoplysninger, så du har de nødvendige oplysninger til værdisætning, men det er tidskrævende at finde den rette data.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring den enkelte ejendom samlet ét sted, så du ikke skal bruge kostbar tid på at indsamle data.

Udfordring

Jeg skal finde offentlige dokumenter omkring en ejendom og selskabet der ejer den, men disse er spredt over flere platforme og er tidskrævende at finde.

Løsning

Resights samler offentligt tilgængelige dokumenter, så du kan downloade dem alle med ét klik og bruge din tid på mere værdiskabende opgaver.

Download alle dokumenter med ét klik

Dagene med manuelt at finde væsentlige dokumenter omkring en ejendom er talte. Download dokumenter med ét klik.

Download alle dokumenter

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Forstå udviklingen i lokalområdet og omkringliggende byer. Vi giver et lynhurtigt overblik over den demografiske udvikling, hvilke priser ejendommene handles til, hvad der er under opførelse og meget mere.

Analyser. Indsigt i udvikling og tendenser

Udfordring

Det er tidskrævende at sætte mig ind i udviklingen i de enkelte byer og meget data er ikke specifikt nok til det område jeg er interesseret i.

Løsning

Med Resights “Analyser” modul får du et hurtigt overblik i udviklingen af de markeder, som du er interesseret i helt ned til enkelte nabolag, som du specificerer.

Udfordring

Det er svært at lave den rette værdisætning for en ejendom uden et ordentligt sammenligningsgrundlag.

Løsning

Resights giver en liste over sammenlignelige transaktioner og ejendomme med udgangspunkt i den ejendom, som du er ved at undersøge.

Brug markedets transaktioner som sammenligningsgrundlag

Få sammenlignelige ejendomme så du lettere kan vurdere værdien af din kundes ejendom.

Transactions

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.