Presserum

Velkommen til vores presserum, hvor du kan finde oplysninger, billeder og logo til brug ved pressemateriale.

Kontakt

Kan du ikke finde det du søger i vores presserum, eller hvis du ønsker at rette henvendelse angående presse er du meget velkommen til at kontakte vores CEO, Lars Horsbøl på +45 4167 6870 eller lars@resights.dk.

Beskrivelse

Resights er ejendomsbranchens førende dataplatform, som samler, strukturerer og visualisere ejendomsdata for alle landets ejendomme. Resights hjælper den kommercielle del af ejendomsbranchen med lettere arbejdsprocesser, nye vækstmuligheder og datadrevne beslutninger.

Stiftet:
Juli, 2020

Antal medarbejdere:
8
Hovedkvarter:
Bryghuspladsen 8,
1473 København K
CVR:
41527080
Kontakt:
+45 41 67 68 70
kontakt@resights.dk

Founders:
Lars Horsbøl
Mikkel Duif

Historien bag

Historien om Resights begynder med to venners interesse for entreprenørskab og en sammenfletning af passioner.

Januar 2020 blev startskuddet for Resights, da Mikkel Duif (CTO) og Lars Horsbøl (CEO) skulle igangsætte deres afsluttende kandidatprojekt for deres MSc Business Analytics ved ESADE Business School i Barcelona. Lars insisterede på at skabe et PropTech startup og Mikkel insisterede på at lave en data-virksomhed. I krydsfeltet måtte fokus blive ejendomsdata.

Foråret gik med ideudvikling og research i form af en tværgående brancheundersøgelse efterfulgt af 35 dybdegående interviews, som viste et tydeligt behov for nye løsninger. Mikkel gik dernæst i gang med at udvikle et minimum viable product (MVP) med udgangspunkt i den fælles idegenerering. I mellemtiden producerede Lars første sæson af PropTech Denmarks podcast og talte videre med væsentlige aktører i branchen om deres behov.

Begge stiftere skulle have været management konsulenter, men da Covid-19 satte en stopper for sommerens rejseplaner tog Resights hurtigt fart. Fire dage efter stifternes afsluttende eksamen startede de første to fuldtidsansatte og blot tre måneder senere bestod Resights af 8 ansatte og havde udviklet markedets bedste dataplatform og tiltrukket det første dusin betalende kunder.

Resights, som står for “Real estate insights” bestræber sig på at skabe indsigt i ejendomsbranchen, gøre arbejdsprocesser lettere, muliggøre datadrevne beslutninger og skabe markedstransparens.

Founders


Mikkel Duif

Co-Founder & CTO

Mikkel er datanørd og ansvarlig for den konstante produktudvikling i Resights. Mikkel har heldigvis en forretningsbaggrund, så han taler også andet end blot data, tal og machine learning. Mikkel er altid klar til at svare på tekniske og data-relaterede spørgsmål.

Lars Horsbøl


Lars Horsbøl

Co-Founder & CEO

Lars er styrmand og kundeansvarlig for Resights, mens han agerer podcast vært på Ejendomsinvestoren, Fremtidsfabrikken og PropTech Denmark Podcast. Lars’ fornemste opgave er at forstå dine behov og sikre at Resights leverer løsningerne hertil.

Ressourcer

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.