Presserum

Velkommen til vores presserum, hvor du kan finde oplysninger, billeder og logo til brug ved pressemateriale.

Kontakt

Kan du ikke finde det du søger i vores presserum, eller hvis du ønsker at rette henvendelse angående presse er du meget velkommen til at kontakte vores CEO, Lars Horsbøl på +45 4167 6870 eller lars@resights.dk.

Beskrivelse

Resights er ejendomsbranchens førende dataplatform, som samler, strukturerer og visualisere ejendomsdata for alle landets ejendomme. Resights hjælper den kommercielle del af ejendomsbranchen med lettere arbejdsprocesser, nye vækstmuligheder og datadrevne beslutninger.

Stiftet:
Juli, 2020

Antal medarbejdere:
20+
Hovedkvarter:
Ewaldsgade 9, 2. 2200, København N
CVR:
41527080
Kontakt:
+45 41 67 68 70
kontakt@resights.dk

Founders:
Lars Horsbøl
Mikkel Duif

Historien bag

Historien om ejendomsdataplatformen Resights begyndte med to venners fælles interesse for entreprenørskab og en sammenfletning af deres passioner. Podcastvært hos PropTech Denmark og Ejendomsinvestoren, Lars Horsbøl, har altid haft stor interesse for ejendomme og Mikkel Duif for data. I krydsfeltet måtte det blive til ejendomsdata.

De to stiftere begyndte at undersøge markedet med et spørgeskema til aktører på tværs af ejendomsbranchen og senere med dybdegående interviews af en lang række respondenter. Konklusionen talte sit tydelige sprog. Der var et enormt behov for en let tilgængelig dataplatform med data om landets ejendomme og ejerne deraf, og en efterspørgsel for at få samlet væsentlig markedsdata til grund for flere datadrevne beslutninger.

Data har hidtil været spredt på tværs af en lang række forældede IT-systemer. Data har været dårligt visualiseret og enormt ustruktureret. Med en stor mangel på data om landets ejendomme og ejere, markedets bevægelser og områders lejeforhold, er væsentlige økonomiske beslutninger blevet truffet uden retmæssige datagrundlag.

Det siges, at data er det nye olie, og Resights er boringsværktøjet ejendomsbranchen har ventet på. Med rekordfart er Resights blevet Danmarks førende dataplatform anvendt af både de helt store og lidt mindre aktører på tværs af branchen. Nogle af Resights kunder tæller blandt andet Niam, Deas Asset Management, Freja Ejendomme, Thylander, MT Højgaard, Bruun & Hjejle, Colliers, Nordicals, RED, Nykredit og mange flere.

Siden den spæde start, har fokus altid været at finde på nye løsninger til ejendomsbranchens mangler. Med mottoet “fra mandag til søndag, med kunden i fokus” er det altid kunderne, der bestemmer, hvilke funktioner der skal udvikles.

Resights står for ”Real Estate Insights”. Systemet kan prøves gratis via dette link.

Founders


Mikkel Duif

Co-Founder & CTO

Mikkel er datanørd og ansvarlig for den konstante produktudvikling i Resights. Mikkel har heldigvis en forretningsbaggrund, så han taler også andet end blot data, tal og machine learning. Mikkel er altid klar til at svare på tekniske og data-relaterede spørgsmål.

Lars Horsbøl


Lars Horsbøl

Co-Founder & CEO

Lars er styrmand og kundeansvarlig for Resights, mens han agerer podcast vært på Ejendomsinvestoren, Fremtidsfabrikken og PropTech Denmark Podcast. Lars’ fornemste opgave er at forstå dine behov og sikre at Resights leverer løsningerne hertil.

Ressourcer


Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.


    Ønsker du at lære mere om Resights?

    Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.