MÆGLERE

Flere muligheder,
Flere kunder

Find flere sælgere, spar tid og hold dig opdateret omkring nye transaktioner

Discover-results-white-computer

Find nye sælgere og interessante muligheder

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Download alle dokumenter med ét klik

Bliv opdateret omkring nye transaktioner

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Find nye sælgere og interessante muligheder

Sæt dine kriterier og søg blandt alle landets ejendomme, så du kan finde nye sælgere. Begræns ikke dig selv til indkommende trafik og gamle metoder.

Find nye deals

Udfordring

Du ønsker at være skridtet foran dine konkurrenter hver evig eneste gang, men dine konkurrenter bruger de samme metoder som dig: flyers, annoncering og netværk.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Opsæt dine kriterier og få en liste over ejendomme relevante for dig og tag kontakt til ejeren med det samme.

Udfordring

Du skal hurtigt finde alle relevante ejendomsoplysninger, så du har de nødvendige oplysninger til værdisætning, men oplysningerne er spredte, hvilket gør det svært at danne sig et overblik.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring en ejendom samlet ét sted, så du kan få den information du har brug for på få sekunder.

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Resights “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentlige oplysninger om den enkelte ejendom samlet ét sted.

Din indgang til ejendomsdata

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få det fulde overblik over hvem ejeren er, hvad vedkommende ejer og hvem vedkommende har i sit professionelle netværk.

Udfordring

Du har brug for at finde ejerens kontaktoplysninger og forstå hvem sælgeren er, men det er tidskrævende at finde den nødvendige information.

Løsning

Resights giver dig ejerens kontaktoplysninger, et overblik over hvad vedkommende ejer, finansielle data og hvilke professionelle relationer ejeren har, så din forståelse af sælgeren hurtigt øges.

Udfordring

Jeg skal finde offentlige dokumenter omkring en ejendom og selskabet der ejer den, men disse er spredt over flere platforme og er tidskrævende at finde.

Løsning

Resights samler offentligt tilgængelige dokumenter, så du kan downloade dem alle med ét klik og bruge din tid på mere værdiskabende opgaver.

Download alle dokumenter med ét klik

Dagene med manuelt at finde handlens dokumenter er talte. Download dokumenter med ét klik.

Download alle dokumenter

Bliv opdateret omkring nye transaktioner i markedet

Gå aldrig glip af oplysninger om nye transaktioner.

Transactions

Udfordring

Det er vigtigt for mig at holde fingeren på pulsen, men det er umuligt at holde styr på alle transaktioner i markedet.

Løsning

Resights giver dig et overblik over nye transaktioner i markedet. Opsæt dine kriterier og få tilsendt opdateringer omkring handler, der er relevante for dig.

Udfordring

Jeg har et godt indblik i mit lokale marked, men mangler data specifikt for bestemte ejendomstyper, størrelser og nabolag samt bedre indblik i nærliggende byer.

Løsning

Med Resights “Analyser” modul får du et hurtigt overblik over udviklingen af de markeder, som du er interesseret i helt ned til enkelte nabolag og ejendomstyper, som du specificerer.

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Få lynhurtigt et overblik og hvilke områder der er i en positiv udvikling og hvilke priser ejendomme handles til i nabolaget. Forstå den demografiske udvikling, hvad der er under opførelse, hvordan udbuddet udvikler sig og meget mere.

Analyser. Indsigt i udvikling og tendenser

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.