LÅNGIVERE

Bedre data,
lavere risiko

Reducér risikoen ved långivningen, foretag kundepleje og find nye kunder

Research-overview-white-computer

Supplementer dit kreditcheck med god ejendomsdata

Find ejendomsejere med lav belåningsgrad

Få et overblik over de lokale markeder

Notifikationer omkring ejendomme og kunder

Minimér risikoen med en gennemførlig undersøgelse af ejendommen

Vores “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentligste oplysninger om den enkelte ejendom, så du kan sikre at der ikke venter dyre overraskelser forude.

Din indgang til ejendomsdata

Udfordring

Du skal hurtigt vurdere lånesager, der ved fejl kan koste store summer. Der er ikke mange værktøjer til at hjælpe dig, så du gør dit bedste med hvad du har tilgængeligt, vel vidende at du kunne have lavet en bedre analyse på kortere tid med den rette data foran dig.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring den enkelte ejendom, så du nemt og hurtigt kan lave en udførlig analyse af ejendommens risiko.

Udfordring

Du vil gerne vækste forretningen, men det er svært at finde nye gode kunder som du kan hjælpe med ejendomsinvesteringer.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Opsæt dine kriterier og få en liste over relevante ejendomme med lav belåningsgrad.

Find ejendomsejere med lav belåningsgrad

Hjælp investorer med lav belåningsgrad til at frigøre kapital til nye investeringer.

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Forstå udviklingen i lokalområdet og omkringliggende byer. Vi giver et lynhurtigt overblik over den demografiske udvikling, hvilke priser ejendommene handles til, hvad der er under opførelse og meget mere.

Analyser. Indsigt i udvikling og tendenser

Udfordring

Det er tidskrævende at sætte mig ind i udviklingen i de enkelte byer og bydele og meget data er ikke specifikt nok til det område jeg er interesseret i.

Løsning

Med Resights “Analyser” modul får du et hurtigt overblik over udviklingen af de markeder, som du er interesseret i helt ned til enkelte nabolag.

Udfordring

Det er svært at holde sig opdateret på alle mine kunder samt de store projekter, der foregår i lokalområdet og omkringliggende byer.

Løsning

Resights “Overvågning” modul sender dig notifikationer, når dine kunder rører på sig eller der er ændringer ved specifikke ejendomme og udviklingsprojekter, som du ønsker opdateringer om.

Notifikationer omkring specifikke ejendomme og kunder

Med “Overvågning” kan du holde dig opdateret omkring dine kunder og eventuelle ejendomme eller udviklingsprojekter, som du ønsker at følge.

Din indgang til ejendomsdata

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.