FORSIKRINGSMÆGLERE

Lavere risiko,
Flere kunder

Reducér din risiko, spar tid og vækst din forretning

Research-overview-white-computer

Find nye erhvervskunder og vækst din forretning

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få den rette data til beregning af forsikringspræmie

Bliv opdateret omkring nye transaktioner

Find nye erhvervskunder og vækst din forretning

Opsæt dine krav og søg blandt alle landets ejendomme, så du kan finde nye kunder – begræns ikke dig selv til indkommende trafik og gamle metoder.

Udfordring

Du ønsker at være skridtet foran dine konkurrenter hver evig eneste gang, men dine konkurrenter bruger de samme metoder som dig.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Opsæt dine kriterier og få en liste over ejendomme relevante for dig og tag kontakt til ejeren med det samme.

Udfordring

Du har brug for at finde ejerens kontaktoplysninger og forstå hvem vedkommende er, men det er tidskrævende at finde den nødvendige information.

Løsning

Resights giver dig ejerens kontaktoplysninger, et overblik over hvad vedkommende ejer, finansielle data og hvilke professionelle relationer ejeren har, så din forståelse af sælgeren hurtigt øges.

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få det fulde overblik over hvem ejeren er, hvad vedkommende ejer og hvem vedkommende har i sit professionelle netværk.

Få den rette data til beregning af forsikringspræmie

Resights “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentlige oplysninger om den enkelte ejendom samlet ét sted. Du behøver ikke længere bruge unødvendig tid på at finde de oplysninger, som du har brug for.

Din indgang til ejendomsdata

Udfordring

Du skal hurtigt finde alle relevante ejendomsoplysninger, så du har de nødvendige oplysninger til beregning af forsikringspræmie, men oplysningerne er spredte, hvilket gør det tidskrævende.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring en ejendom samlet ét sted, så du kan få den information du har brug for på få sekunder.

Udfordring

Det er vigtigt for mig at holde fingeren på pulsen, men det er umuligt at holde styr på alle transaktioner i markedet.

Løsning

Resights giver dig et overblik over nye transaktioner i markedet og hvilke investorer, der er mest aktive. Opsæt blot dine kriterier og få tilsendt opdateringer om transaktioner, der interesserer dig.

Bliv opdateret omkring nye transaktioner i markedet

Gå aldrig glip af oplysninger om nye transaktioner og se hvem der er mest aktive i markedet.

Transactions

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.