EJENDOMSUDVIKLERE

Find nye muligheder

Find og undersøg nye projekter nemmere end nogensinde før og få et overblik med alle væsentlige data

Discover-results-white-computer

Find udviklingsmuligheder hurtigt og nemt

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få et hurtigt overblik over markedet og dets udvikling

Få opdateringer om nye transaktioner

Find udviklingsmuligheder og tomt land hurtigt og nemt

Find udviklingsmuligheder, vurdér potentialet og kontakt ejerne før dine konkurrenter. Søg blandt alle landets ejendomme og jordstykker – begræns ikke dig selv til hvad der er udbudt til salg.

Udfordring

Du ønsker at være skridtet foran dine konkurrenter hver evig eneste gang, men dine konkurrenter bruger de samme metoder som dig: mæglere, netværk og gamle IT-systemer.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Opsæt dine kriterier og få en liste over ejendomme relevante for dig.

Udfordring

Du skal finde alle relevante oplysninger på den enkelte ejendom, men oplysningerne er spredte, hvilket gør det svært at danne sig et overblik.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring en ejendom eller jordstykke samlet ét sted, så du har den nødvendige information på få sekunder.

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Resights “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentlige oplysninger om den enkelte ejendom samlet ét sted. Du behøver ikke længere bruge en masse tid på at finde de oplysninger, som du har brug for.

Din indgang til ejendomsdata

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få det fulde overblik over hvem ejeren er, hvad vedkommende ejer, hvem vedkommende kender og lav forhandlinger direkte med ejeren.

Udfordring

Du har brug for at finde ejeroplysninger og forstå hvem du skal forhandle med, men det er som minimum tidskrævende at finde den rette information.

Løsning

Resights giver dig kontaktoplysninger på den enkelte ejer, et overblik over hvad vedkommende ejer og hvilke professionelle relationer ejeren har, så du står stærkere i din forhandling.

Udfordring

Det er tidskrævende at sætte mig ind i udviklingen i de enkelte byer og bydele og meget data er ikke specifikt nok til det område jeg er interesseret i.

Løsning

Med Resights “Analyser” modul får du et hurtigt overblik over udviklingen af de markeder, som du er interesseret i. Du kan endda tegne dit eget område og finde specifik data relevant for dit projekt.

Få et hurtigt overblik over markedet og dets udvikling

Forstå området omkring den ejendom, som du kigger på. Få lynhurtigt et overblik over den demografiske udvikling, hvilke priser ejendommene handles til, hvad der er under opførelse og meget mere.

Analyser. Indsigt i udvikling og tendenser

Få opdateringer om nye transaktioner

Gå aldrig glip af oplysninger om transaktioner, der interesserer dig.

Transactions

Udfordring

Det er vigtigt for mig at holde fingeren på pulsen, men det er umuligt at holde styr på alle transaktioner i markedet.

Løsning

Resights giver dig et overblik over nye transaktioner i markedet. Opsæt dine kriterier og få tilsendt opdateringer omkring handler, der er relevante for dig.

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.