ADVOKATER

Bedre data,
bedre rådgivning

Bedre og hurtigere due diligence, hold dig opdateret omkring markedet og find nye muligheder

Research-debt

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Forstå hvem handlens aktører er

Find interessante muligheder eller nye kunder

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Download alle dokumenter med ét klik

Bliv opdateret omkring nye transaktioner

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Resights “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentlige oplysninger samlet ét sted, så du undgår at bruge unødvendig tid på at finde de oplysninger, som du har brug for.

Din indgang til ejendomsdata

Udfordring

Du skal hurtigt finde alle relevante oplysninger, så du kan rådgive omkring den enkelte investeringsmulighed, men det er tidskrævende at finde den rette data.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring den enkelte investeringsmulighed samlet ét sted, så du kan drage dine konklusioner hurtigt.

Udfordring

Du har brug for at finde ejerens kontaktoplysninger og forstå hvem du skal forhandle med, men det er svært og tidskrævende at finde den nødvendige information.

Løsning

Resights giver dig ejerens kontaktoplysninger, et overblik over hvad vedkommende ejer, finansielle data og hvilke professionelle relationer ejeren har, så du ved, hvem du skal forhandle med.

Forstå hvem handlens aktører er

Få det fulde overblik over hvem ejeren er, hvad vedkommende ejer og hvem vedkommende har i sit professionelle netværk.

Find interessante muligheder eller nye kunder

Søg blandt alle landets ejendomme og stop med at konkurrere med alle andre. Specificer blot dine kriterier og lad os hjælpe dig til at finde de bedste investeringsmuligheder samt ejendomsejere af en vis kaliber.

Find nye deals

Udfordring

De fleste gode deals når aldrig at blive offentligt udbudt til salg. Konkurrencen i markedet er stor og både dine eksisterende og potentielle kunder har brug for at finde off-market investeringsmuligheder.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Opsæt dine kriterier og få en liste over relevante ejendomme og ejendomsejere med mærkbare porteføljer.

Udfordring

Det er tidskrævende at sætte mig ind i udviklingen i de enkelte byer og bydele og meget data er ikke specifikt nok til det område jeg er interesseret i.

Løsning

Med Resights “Analyser” modul får du et hurtigt overblik over udviklingen af de markeder, som du er interesseret i helt ned til enkelte nabolag, som du specificerer.

Få et hurtigt overblik over de lokale markeder

Forstå udviklingen i lokalområdet og omkringliggende byer. Vi giver et lynhurtigt overblik over den demografiske udvikling, hvilke priser ejendommene handles til, hvad der er under opførelse og meget mere.

Analyser. Indsigt i udvikling og tendenser

Download alle dokumenter med ét klik

Dagene med manuelt at finde handlens dokumenter er talte. Download dokumenter med ét klik.

Download alle dokumenter

Udfordring

Jeg skal finde offentlige dokumenter omkring en ejendom, men disse er spredt over flere platforme og er tidskrævende at finde.

Løsning

Resights samler offentligt tilgængelige dokumenter, så du kan downloade dem alle med ét klik og bruge din tid på mere værdiskabende opgaver.

Udfordring

Det er vigtigt for mig at holde fingeren på pulsen, men det er umuligt at holde styr på alle transaktioner i markedet.

Løsning

Resights giver dig et overblik over nye transaktioner i markedet. Opsæt dine kriterier og få tilsendt opdateringer omkring handler, der er relevante for dig.

Bliv opdateret omkring nye transaktioner i markedet

Gå aldrig glip af oplysninger om nye transaktioner.

Transactions

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.